Sonsuza kadar konuşabileceğimizi hissettiğimiz insanlar en güzelleri....

söz kimin

Bu sayfada Türk şair ve yazar Cemal Süreya tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Cemal Süreya şöyle demiştir: Sonsuza kadar konuşabileceğimizi hissettiğimiz insanlar en güzelleri.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Cemal Süreya

Sonsuza kadar konuşabileceğimizi hissettiğimiz insanlar en güzelleri.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Biriyle küsünce şuna dikkat edin. Kim küstüğünün arkasından başkasına konuşuyorsa suçlu odur. Haklı olan emindir sadece üzülür. Haksız olan ise toplar herkesi, seni çekiştirir. O sadece köpürür unutma ortalık durulunca köpük gider su kalır.

Evlilik insana çok şey öğretir. Sadakat, sorumluluk, hoşgörü, anlayış gibi? Ancak bekar kalırsanız, zaten bunların hiçbirisine ihtiyacınız olmaz.

Atlantic Records'u kurmamızın sebebi, müziklerini beğendiğimiz birkaç şarkıcı ile kontrat imzalamak ve satın almak isteyeceğimiz albümlerini çıkartmaktı. Açıkçası asla çok eğlenceli birşeyler yaparak para kazanabileceğimi düşünmedim. Yanılmış olduğum için çok mutluyum.

Oturur sana şerefi anlatırdım ama, kaybettiği bir şeyi dinlemek ağır gelir insana.

Dünyaya uyanık gözle bakan kişi, yaşamın çürüyüp giden bir tohum olduğunu, gözler kuşkusuz.. Yalnızca özgür bir ruh, üstünde mutsuzluktan başka bir şey bitmeyen çayırlardan vazgeçip, sonsuzluğun kokusunu içine doldurmayı bilir.

İnsan, tüm ilimlerin onun hakkında söylediklerinden daha fazladır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste