Yüzyıllardır ruhani mistikler bir koruma sahtekarlığı sayesinde varlıklarını ...

söz kimin

Bu sayfada Düşünür, yazar Ayn Rand tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ayn Rand şöyle demiştir: Yüzyıllardır ruhani mistikler bir koruma sahtekarlığı sayesinde varlıklarını ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ayn Rand

Yüzyıllardır ruhani mistikler bir koruma sahtekarlığı sayesinde varlıklarını sürdürdüler. Dünyadaki yaşamı katlanılmaz hale getirip onlara danışmadan rahatladığınız için sizden para aldılar. Üretkenlik ve neşeyi günah ilan edip günahkarlardan para kopardılar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Aşk, takmazsak yaşayamayacağımızdan korktuğumuz ve takarsak da yaşayamayacağımızı bildiğimiz maskeleri çıkarıp atar.

Liberal ve demokratik görünen yönetim kendisini, büyük ölçüde, görünmeyen despotizme barınaklık ederek uygarlığı yok ederek ayakta kalır.

Kazanması yıllar süren, kırılması saniyeler alan ve dağıldıktan sonra tekrar toparlaması için ömür gereken şeye; güven denir.

?General Eisenhower bir gün ? Hayatın neşeleri nereye ve neden gittiler?? diye sormuştu. Burt Lancaster da ?Parmaklarımız odunda, soğuk çelikte, güneş ısısında, kadın teninde neden hissizleşir?? diye sormuştu.?

İnsanlar melek, melekler de tanrı olmak isterler.

Bilgiyi, eşit bir tutkuyla aradım. İnsanların duygularını anlamak isterken, yıldızların neden parladığını da öğrenmek istedim. Pisagor gücünü anlamaya çalıştım.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste