Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi ...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li yazar John Steinbeck tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. John Steinbeck şöyle demiştir: Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

John Steinbeck

Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ama hükümet burayı işgal etmediği sürece buraya demokrasi gelmeyecek. (3 doktorun hastayı taburcu edelim önerisine cevabı)

Kimya, fizikçiler tarafından fiziğin dağınık kısmı olarak adlandırılmıştır, ancak bu, fizikçilerin kimyayı işgal ettiklerinde bir karmaşa yaratmalarına izin verilmesi için bir neden değildir.

Gerçek müslüman, odur ki müslümanlar kendisinin elinden ve dilinden emindir. gerçek muhacir ise allah'ın yasaklarını terk eden kimsedir.

Allah merhalesinde akıl beygirine yol yoktur.

İnsanlar mizahla ihtirasın egemenliği altında, aralıklı mantık dönemleri halinde yaşarlar.

Para için evlenmek legal fahişeliktir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste