Bırakın doğruları gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre...

söz kimin

Bu sayfada Sırp kökenli Amerikalı mucit, fizikçi ve elektrofizik uzmanı Nikola Tesla tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Nikola Tesla şöyle demiştir: Bırakın doğruları gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Nikola Tesla

Bırakın doğruları gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre değerlendirsin. Bugün onların olsun; ama uğrunda çok uğraştığım gelecek, benimdir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Özür dilenecek hareketten sakin. Zira mü'min ne suç işler ve ne de özür diler, ama münafık her gün suç işleyip özür diler.

Başkasının incinebilirliğinin farkında olmak kendi incinebilirliğine karşı, kendi incinebilirliğinin farkında olmaksa başkasının incinebilirliğine karşı küntlük gelişmesine neden olur.

Dostlukta da düşmanlıkta da aşırıya kaçmayın.

Biliyor musun olric? Artık yalnızlığı bile çok seviyorum, sırf onun eseri diye.

Nefret etmeyi beni sevmeyenlerden öğreneceğim.

Yeteneklerini kullanarak başarılı olan insanlarla bir sorunum yok, sadece başarının en üst hedef olmadığını düşünüyorum. Özgürlük, bilginin paylaşılması - genişlemesi başarının, kişiselliğin ötesinde şeyler. Kişisel başarı yanlış değil ama etkisi sınırlanmış, eğer gerektiği kadarını elde ettiyseniz hala bunun için açlık duymak ayıp, tabii doğruluk, güzellik ve adalet için durum tam tersi.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste