Ne yazık ki insanlar çoğunlukla eleştiri sayesinde kurtulmak yerine övgüyle y...

söz kimin

Bu sayfada Yazar, Bakan Norman Vincent Peale tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Norman Vincent Peale şöyle demiştir: Ne yazık ki insanlar çoğunlukla eleştiri sayesinde kurtulmak yerine övgüyle y... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Norman Vincent Peale

Ne yazık ki insanlar çoğunlukla eleştiri sayesinde kurtulmak yerine övgüyle yıkımı tercih ederlerdi.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Okullar sıkıcı geldiğinde, aileniz çok baskıcı olduğunda, eğlenceye ihtiyacınız olduğunda ben yanınızda olacağım.

Uygarlık insanın daimi hoşnutsuzluğunun garantisidir.

Gönül istiyor ki, dil konusundaki şikâyetler kısa zamanda dinlensin ve bu kitapta öne sürülen fikirler değerini kaybetsin. - Türkçenin Karanlık Günleri

Biten bir aşkın ardından ağlanmaz, yeniden başlanması için çabalanmaz. Sen benim.. İçin oldun, bilirim ki ölüler birdaha canlanmaz..

Yıllar sonra bunları yeniden düşündükçe, bazen kimilerinin kullanmış oldukları sözcükleri ve bizzat o kişileri yeniden yakalayabilmek mümkün olsa keşke diyesi geliyor insanın, bize tam olarak ne demek istemiş olduklarını sormak için... Ama giden gitmiştir... Kimse onlar hakkında birşey bilmiyor artık. Bu durumda gecenin içindeki yolculunuzu tek başınıza sürdürmekten başka çare kalmıyor.

Doğal elementlerin hareketi fırça tarafından yakalanamaz: yıldırım, bir rüzgar rüzgarı veya doğanın bir dalgasının sıçrama yapması imkansızdır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste