Kur'an yakıldığı zaman tahrik olup vahşi hayvanlar gibi etrafa saldırarak dün...

söz kimin

Bu sayfada Türk akademisyen, yazar, araştırmacı ve senatör İlhan Arsel tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. İlhan Arsel şöyle demiştir: Kur'an yakıldığı zaman tahrik olup vahşi hayvanlar gibi etrafa saldırarak dün... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

İlhan Arsel

Kur'an yakıldığı zaman tahrik olup vahşi hayvanlar gibi etrafa saldırarak dünyayı kana bulayan İslamcılar, İnsan yakıldığı zaman kıllarını kıpırdatmazlar. Çünkü, kişinin insanlık haysiyetine, kısacası insan'a değer vermeyen bir dinin (İslam) mensupları olarak, inanmadı diye, erkeğe itaat etmedi diye, farklı dine mensup diye o insan'ı yakan bizzat kendileridir. Şeriat tarihi bunun nice örnekleriyle doludur. Bu ikiyüzlülük kökenini İslam şeriatı'nın kendilerine aşıladığı ikiyüzlü tabucu ahlak anlayışından alır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanlar evleri yandığında dışarı çıkarlar. İçleri yandığında ise daha da içeri.

Birine verilecek sevgin yoksa, ona ümit dolu gözlerle bakma!

Bazen en çılgın, en imkansız görünen fikir kafanızda öyle kuvvetli bir yer edinir ki, öyle veya böyle gerçekleşeceğini zannedersiniz.

Doğru yolda yürüyen bir topal, yoldan çıkan iyi bir koşucuyu geçer.

Çocuk sürekli yetişkinin davranışını gözler; bu davranışlardan anlam çıkarmaya çalışır. Yetişkinin davranışı tutarsız, açıklanamaz, söylenene uymayan türden olduğu zaman çocuk şaşırır ve hem kendine hem de içinde yaşadığı dünyaya güveni temelden sarsılır. Bu nedenle çocuk içinde bulunduğu gerçeği algılamamayı öğrenmeye başlar; içinde bulunduğu ortama getirdiği bilinçte bir azalma görülür.

'Life is pain' Hayat acıtır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste