Belki de olmuştur çoktan olması gereken. Belki de bu gecedir olmaya başladığı...

söz kimin

Bu sayfada Davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Aşkım Kapışmak şöyle demiştir: Belki de olmuştur çoktan olması gereken. Belki de bu gecedir olmaya başladığı... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Aşkım Kapışmak

Belki de olmuştur çoktan olması gereken. Belki de bu gecedir olmaya başladığı an. Hazırlan. Yarına ne karşılayacak bilemezsin. Olur da desen zan, olmaz da desen zan. Umudunu kaybetme, işte o zaman durur zaman.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Gece hayatım yok ve gece hayatını eğlenceli olarak bulmuyorum. Canlı müzik dinlemeyi seviyorum ve bunun dışında gece hayatında beni çeken hiçbir şey.

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol. Hoşgörülülükte deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün,

Hayatta öyle anlar vardır ki sessiz kalmak hata, konuşmaksa zorunluluk olur. Bir vatandaşlık görevi, bir ahlaki mücadele, konuşmak için öyle bir şart oluşur ki ne yaparsak yapalım bundan kaçamayız.

Mutsuzluk, şüphesiz çok büyük bir öğretmendir, fakat bu öğretmen; derslerini pahalıya ödetir ve faydası da parasına değmez.

Yoksulluk, erdemi cömertlik olan bir durumdur.

En büyük hayaller her zaman gerçekçi değildir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste