Tüm sözcükler tükendiğinde, insan insanı anlamaya başlar....

söz kimin

Bu sayfada Polonyalı şair ve yazar Stanislaw Jerzy Lec tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Stanislaw Jerzy Lec şöyle demiştir: Tüm sözcükler tükendiğinde, insan insanı anlamaya başlar.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Stanislaw Jerzy Lec

Tüm sözcükler tükendiğinde, insan insanı anlamaya başlar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Suyun değeri, kuyu kuruyunca anlaşılır.

Önce siz ateş edin mösyö burjuvazi.

Aşağılık duyguma uygun konum aldığımda, üstünlük duygusu olanların arasında yaşamım pürüzsüz akıyordu; aşağılık duyguma ters konum aldığımdaysa bu sefer de aşağılık duygusu olanların arasında sorunsuz yaşıyordum; her iki durumda da tersini yaptığımda ise

Yeni manzaralar aramak yerine yeni gözler geliştirin.

Nefret ettim onlardan. Güzelliklerinden, sorunsuz gençliklerinden nefret ettim. Sihirli ışıkların altında birbirlerine sarılmış dans ederken kendilerini çok iyi hisseden bu, geçici olarak şanslı, zedelenmemiş küçük çocukları izlerken onlardan nefret ettim çünkü henüz bende olmayan bir şeye sahiptiler ve kendi kendime sürekli, bir gün ben de sizin kadar mutlu olacağım, göreceksiniz, diyordum.

Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste