Gözlerini gözlerime çakıp içime daldı. Baktığıydım ama gördüğü değildim....

söz kimin

Bu sayfada Şair, radyocu Kahraman Tazeoğlu tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Kahraman Tazeoğlu şöyle demiştir: Gözlerini gözlerime çakıp içime daldı. Baktığıydım ama gördüğü değildim.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Kahraman Tazeoğlu

Gözlerini gözlerime çakıp içime daldı. Baktığıydım ama gördüğü değildim.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Her şeyden önce resme önem vermeyen kimse ressam olamaz.

Düşüncede saplantı ve azgınlık en açık ahmaklık belirtisidir. Canlılar arasında eşekten daha kendinden emin, daha vurdumduymaz, daha içine kapalı, daha ciddi, daha ağırbaşlı olanı var mıdır.

Kalb dünya arzularından birine bağlı kaldığı ve geçici lezzetlerden birinin peşine takılıp gittiği müddetçe, imkâni yok, ahireti sevmiş olamaz.

Aşk ınsanı ne kadar iyi yapar.

İnsan neyi severse odur. Şefkati mi seviyor, odur; merhamete mi âşık, odur; sevgiyi mi arıyor, aradığıdır; bir kahverengi gözlüye mi hayran, hayran olduğudur; kalben mi seviyor dostlarını, evet; o zaman kendisi de dosttur. Kısacası insan ne ile meşgulse odur.

İnsan, bilgi eksikliğini giderme yolunda soyutlamalara sığınmıştır. Böyle başladı budalalığa! Kendine, doğaya, bir anlam veremeyişiydi aptallığı. Tapılacak bir tanrı yaratmasıydı en büyük hatası.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste