Yeter ki, bunun bilincinde olalım ve içerde birbirimizi yiyeceğimize, bölgede...

söz kimin

Bu sayfada Türk gazeteci, yazar, köşe yazarı, haber sunucusu, televizyon yapımcısı Mehmet Ali Birand tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Mehmet Ali Birand şöyle demiştir: Yeter ki, bunun bilincinde olalım ve içerde birbirimizi yiyeceğimize, bölgede... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Mehmet Ali Birand

Yeter ki, bunun bilincinde olalım ve içerde birbirimizi yiyeceğimize, bölgede büyümeye bakalım.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Tevazu: makamından aşağı olan bir yerde oturmaya razı olman, karşılaştığın herkese selam vermen ve haklı olsan bile münakaşayı terketmendir.

Ne çok bel bağlayan var bu yalan dünyaya, Sevgi, saygı, hoşgörü kaldı hep ikinci planda, İnsanların aklı gösteriş ve para pul da, Ne gerek var sanki her şeyin fazlasına, Altı üstü bir kaç yıl sonra kavuşmalarımız değil mi ki yaradana? İster gecekonduda yaşa, istersen saraylarda, En sonunda girmeyecek misin? 'İki metre kefenle' soğuk bir mezara.'BİTTİ

Zulüm kısmak istediği sesi nâra yapar. Ve bazı ölüler, yaşayanlardan daha yüksek sesle konuşur.

Git bakalım madalyon gibi görünen yüzü güzel olan sevdalara. Dönüşü olmayan yollar vardır bilesin.

Endişeye mahal yok, Hakk şerleri hayr eyler, güneş bir doğsun, Allah'ın yardımı bize erişecek ve dediklerimi yerine getirirseniz inşallah hayırsıyla muradımız üzre devredecektir felek.

İnanç: Örneğine hiç rastlamamış şeylerin varlığına, bu konuda hiç bilgisi olmayan bir kimsenin anlattıklarına dayanarak kanıtsız inanmak.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste