Çok iş yapmakla bir adam büyük olmaz. Mustafa Kemal de çok iş yaptı. Doğru iş...

söz kimin

Bu sayfada Türk tarihçi Kadir Mısıroğlu tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Kadir Mısıroğlu şöyle demiştir: Çok iş yapmakla bir adam büyük olmaz. Mustafa Kemal de çok iş yaptı. Doğru iş... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Kadir Mısıroğlu

Çok iş yapmakla bir adam büyük olmaz. Mustafa Kemal de çok iş yaptı. Doğru iş yapmakla takdir edilir adam. Bana göre yaptığı iş hatalı. Devamlı, 'Mustafa Kemal deseydi ki, ben bu harbi kazanayım, sizin halifenizi kovacağım, yazısını değiştireceğim, padişa

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bence başlangıçtaki çeşitli geçmişler bir artıdır. İnsanların ne yapmaya çalıştıklarını ve başladıklarını anlamaları biraz zaman aldı, ancak birçok yeni fikir sağladı.

Öyle parçalandım ki ömrümde. Sevgi ile öfke arasında. Sevgimi öfke vurdu, öfkemi sevgi kaçırdı, içim parçalandı arada.

Ayçiçeği misali, hep güneşe çevireceksin yüzünü. Ruhun aydın olacak, gözün aydın.

Yaşayanların bir çoğu ölümü hak ediyor ve ölenlerin bir kısmı da yaşamayı hak ediyor. Yaşamı onlara verebilir misin? O halde hak, hukuk adına ölüm buyurmakta çok acele etme; çünkü en bilge olanlar bile her şeyin sonunu göremez.

Eğer gitmek isteyip gidemiyorsanız, bırakmak isteyip bırakamıyorsanız, bilin ki; hak edildiğinden daha fazla emek vermişsinizdir.

Bir şeyi katiyen reddeden kişi, aslında onun etkisi altındadır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste