Müzikle besleniyorum....

söz kimin

Bu sayfada Şarkıcı Müslüm Gürses tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Müslüm Gürses şöyle demiştir: Müzikle besleniyorum.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Müslüm Gürses

Müzikle besleniyorum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Su, gemi adını verdiğimiz o olağanüstü yüzerevleri taşımak için yaratılmıştır.

Kendi portremi resmediyorum çünkü çoğunlukla yalnızım, çünkü en iyi tanıdığım insanım.

En ciddi çatışmalarımızın çoğu kendi içimizdeki çatışmalardır. Kararlarının her zaman tutarlı olduğunu varsayanlar yansısız veya dogmatiktir.

Başının içindeki düşünceler tıpkı gökyüzündeki bulutlar gibi daimi bir hareket halinde, şekilsiz ve elle tutulamayacak kadar dağınık.

Benim gibi insanlar her zaman yanlış anlaşıldılar. Bir lao tzu, bir zarathustra, bir epicurus hep yanlış anlaşıldı. En dindar insanların, dinsiz olduğu sanıldı, çünkü bir insan gerçekten dindarsa, sana özgürlüğü, sevgiyi öğretecektir. Sana kuralları değil, sevgiyi öğretecektir. Sana ölü bir yaşam kalıbını öğretmez. Sana kaosu, anarşiyi öğretecektir. Çünkü yıldızlar sadece kaostan doğar. Sana, nasıl tamamen özgür olacağını öğretecektir.

Ticaretten vazgeçmeye ve hedefimi daha takdire değer ve kararlı bir şekilde düzeltmeye karar verdim; bu yüzden dünyanın bir parçasını ve harikalarını görmeye hazırlandım.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste