Yunanlılar toprak konusunda aç, mülteciler konusunda hassasiyetleri var. Türk...

söz kimin

Bu sayfada Türk uluslararası ilişkiler profesörü Faruk Sönmezoğlu tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Faruk Sönmezoğlu şöyle demiştir: Yunanlılar toprak konusunda aç, mülteciler konusunda hassasiyetleri var. Türk... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Faruk Sönmezoğlu

Yunanlılar toprak konusunda aç, mülteciler konusunda hassasiyetleri var. Türkiye'nin de Türkiye'nin garantisi, egemenlik gibi konularda hassasiyeti var. Tavizlerin bu noktalara odaklanması lazım.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Farklı sıcaklıklardaki iki yüzey, aralarında bir gaz bulunan bir ortamda bulunduklarında, onları ayırmaya eğilimli bir kuvvet vardır. Bu kuvvetin varsayımı, Bay Crooke'un radyometrelerinin kollarının hareketi ve sıvıların sözde küresel halleri de dahil olmak üzere çok sayıda olguyu açıklar.

İnsanların en büyük hatalarından biridir bu; neyi nasıl yapacaklarını bilirler ama zamanı geldiğinde sanki bilmiyormuş gibi davranırlar. Sorun daha fazlasını bilmekte değil, bildiklerini yaşayabilmektedir.

Ben kuş gribi sen tavuk!..

Aklı bozuk olanın bedeninde şudur diyemeyeceğimiz belli belirsiz bozukluklar vardır.

Hayatta bir tek başarısızlık vardır, o da denememektir.

Rüyalarımın yüzde 90'ı aksiyonmaceradan oluşuyor.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste