Lakin tek korkum; yarın ölebilirim kendimi tanıyamadan....

söz kimin

Bu sayfada Düzyazı ve kısa hikâye yazarı Sadık Hidayet tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Sadık Hidayet şöyle demiştir: Lakin tek korkum; yarın ölebilirim kendimi tanıyamadan.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Sadık Hidayet

Lakin tek korkum; yarın ölebilirim kendimi tanıyamadan.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Çocuklar, sabırsızlığın deli fişekleri.

Medeni insanın en büyük başarısızlığı iktidarlardır. Gerçekten iyi bir iktidar hiç olmamıştır. En katlanılabilir olanları bile gelişigüzel, açgözlü, zalim ve kavrayışsızdır.

Toplumun bütün isteklerini karşılayabilecek tek hükümet biçimi, bütün halkın yönetime katıldığı hükümettir; en küçük kamu görevine olsun katılım yararlıdır; her alandaki katılma, toplumun genel gelişme düzeyinin elverdiği ölçüde geniş olmalıdır. Bir tek küçük kentten daha büyük bir toplumda, kamu işlerine herkes kişi olarak katılamayacağı için, bundan mükemmel bir hükümetin ideal türünün temsili hükümet olacağı sonucu çıkmaktadır.

Tanrı'nın olayları yönettiğine ve benim önerime ihtiyaç duymadığına inanıyorum. Tanrı iş başında olunca, sonuçta her şeyin en iyi şekilde biteceğine inanıyorum. Öyleyse kaygılanacak ne var?

Gönlümün isyanını ağır işkencelerle... Şimdi aşkım kalmadı; kinim var, nefretim var! Hatta kendi kalbime karşı husumetim var!

Erkeklerin tersine, kadınlar sevildikten sonra arzu etmeğe başlarlar.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste