Kaç yaşındayım bilmiyorum. Karşıma çıktığın gün doğdum işte Gerisini sen hesa...

söz kimin

Bu sayfada Şair ve Yazar Ertürk Akşun tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ertürk Akşun şöyle demiştir: Kaç yaşındayım bilmiyorum. Karşıma çıktığın gün doğdum işte Gerisini sen hesa... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ertürk Akşun

Kaç yaşındayım bilmiyorum. Karşıma çıktığın gün doğdum işte... Gerisini sen hesapla artık. Yaşım; seni yaşamışlığım kadardır benim. Senden sonra ayağımın izi göründü çamurda, senden sonra nefesim buğu vermeye başladı camlarda...

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Biraz daha uyuyabilseydik, savaş pek o kadar da berbat gelmeyecekti.

İdeal insan, insanın içindeki iyilik ve adalet kaynaklarını ihya eder, ondaki uyumu yakalamayı amaçlar.

Hayat çetele tutmak değildir. Hayat; Seni kaç kişinin aradığı, kiminle çıktığın, çıkıyor olduğun veya çıkacağın demek de değildir. Kimi öptüğün, hangi sporu yaptığın, kimlerin seni sevdiği de değildir. Hayat, ayakkabıların, saçın, derinin rengi de değildir. Aslında hayat; notlar, para, giysiler, girmeyi başardığın ya da başaramadığın okullar da değildir. Hayat; Kimi sevdiğin ve kimi incittiğindir. Kendin için neler hissettiğindir.

Sürü insanı yerleşik ahlakla yetinir. Kendisinden önce yapılmış değerlendirmeleri, kalıpları bir türlü aşamaz; aşmak isteğini aklına bile getiremez.

Bırak hakikat incitsin seni, bir yalan avutacağına. Bırak, kendin olduğun için sevmesinler, başkası olduğun için alkışlayacaklarına.

İnsanlar acı çekerken sırtınızı dönmeyin. Siz acı çektiğinizde yüzünüzü dönecek kimseyi bulamazsınız.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste