Mutluluk; Her yer karanlıkken, İçindeki aydınlığa güvenmektir....

söz kimin

Bu sayfada Şair ve Yazar Ertürk Akşun tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ertürk Akşun şöyle demiştir: Mutluluk; Her yer karanlıkken, İçindeki aydınlığa güvenmektir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ertürk Akşun

Mutluluk; Her yer karanlıkken, İçindeki aydınlığa güvenmektir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bu meşaleyi yakan ateş, aynı zamanda onu tüketiyor!

Yalnız kazancımızı, midemizi, maddemizi düşünmeyelim. Bunu hayvanlar da yapar. Daha çok manaya, düşünceye, ülküye dönelim. İnsanlık budur.

Tevazu: makamından aşağı olan bir yerde oturmaya razı olman, karşılaştığın herkese selam vermen ve haklı olsan bile münakaşayı terketmendir.

Mustafa kemal; bir millet, bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi, kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır.

Olmadı.. Sensiz uyanmamak için. Bu gece de uyunmadı.

Sana tavsiyem şudur ki: Seni iki şeyden yasaklıyor ve iki şeyi emrediyorum: Emrim, Lâilâhe illallah ile Sübhanallahi ve bihamdihi kelimeleridir. Bunlar her şeyin duasıdır, halk bunlarla rızıklanır, Seni şirkten ve kibirden de yasaklıyorum.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste