Ey oğullarım, size vasiyet ederim. Dünyaya rağbet etmeyiniz. Benim için ağlam...

söz kimin

Bu sayfada Allah Dostu, Peygamber Damadı, Halife Hz Ali tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Hz Ali şöyle demiştir: Ey oğullarım, size vasiyet ederim. Dünyaya rağbet etmeyiniz. Benim için ağlam... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Hz Ali

Ey oğullarım, size vasiyet ederim. Dünyaya rağbet etmeyiniz. Benim için ağlamayınız. Doğruluktan hiç bir zaman ayrılmayınız. Allah'ın Kitabı ile iş görünüz. Zalimlere düşman, mazlumlara yardımcı olunuz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İşini zorlaştırmak isteyen insanları sinirlendirmenin en iyi yolu rahatsız olmuyormuş gibi davranmaktır.

Sevginin en güzel ispatı, güvendir.

İstatistik tablolarında ölümler düşüyor payımıza. Gazete manşetlerinde tüketiyoruz hayatı. Hayata gözlerimi kapıyorum. Hayata kalbimi kapıyorum. Hayata ruhumu kapıyorum. Sesler ve ışık yok artık. Aşk ve merhamet yok. Böylesi yoksuluz işte Tanrım!

İnsan savaştan yeterince nefret etmezse onun kaçınılmaz olduğuna inanmaya başlar. Nefret etmeye ulus devletten başlamazsanız mantığınızda bir boşluk var demektir.

Bir kişi kendi ruhsal kurtuluşunu ciddi bir amaç haline getirdiğinde bile, onun tutkuları ve arzularıda gizlice bundan kendileri için bir avantaj elde etmeyi umar.

Bu yaptığın çok soylu bir hareket, en sevdiğim türden; dramatik ve boşuna...

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste