Ben hamileliğimin çok güzel geçecek, ne istersem yiyebileceğim bir dönem oldu...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Kim Kardashian şöyle demiştir: Ben hamileliğimin çok güzel geçecek, ne istersem yiyebileceğim bir dönem oldu... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Kim Kardashian

Ben hamileliğimin çok güzel geçecek, ne istersem yiyebileceğim bir dönem olduğunu düşünürdüm. Hiç umduğum gibi olmadı.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Vatan aşkını söylemekten korkar hale gelmektense, ölmek daha iyidir.'Türkiye proletaryası, kardeş Kürdistan proletaryasıyla el ele verip, gerek anadolu'nun soyulan soğana çevrilen emekçi Türk köylülerini ve gerekse ezilen Kürdistan köylülüğünü Sovyetler devrimi şiarıyla insanlığın ilk ve son defa gördüğü büyüklükteki o yaman devrim kıyametine kavuşturduğu gün, anadolu ve Kürdistan Sovyetler devrimi, bugünkü Kemalist Türkiye'nin binbir çelişkiyle kemirilen 'ulusal' birliğinden nitelikçe bambaşka, nicelikçe uçsuz bucaksız oranda müthiş, aşılmaz ve yenilmez bir antiemperyalist kale olacaktır.Kürt Proleteryası, Türk Proleteryasının kardeş yardımı ile ve keskin Bolşevik sınıf mücadelesi yöntemleriyle harekete geçecek; Kürdistan'da başlayan Demokratik Burjuva Devrimine proleter damgasını vuracak; Sömürge kurtuluşunu Toplumsal kurtuluşa ve Sosyalizme doğru, Asgari Program'dan başlayarak geliştirecektir'

Söylediğim her cümle bir doğrulama değil, bir soru olarak algılanmalı.

Ben sordukça böyle nedim'i kim kıldı nâtuvân gösterir mecliste engust ile mînâ seni.

Kıskanılacak insan bulamadım. İnanınız bulamadım.

Madem ki siz böylesine tutkunken o hep başkalarını seçmiştir madem ki kıymetiniz. Bilinmemiştir o halde günah sizden gitmiştir.

Kişinin dünya ve ahiretine faydası olmayan şeyleri terk etmesi, işlâm'inin güzelliğinden ileri gelir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste