Bilim, organize edilmiş bilgi, Bilgelik, organize olmuş yaşamdır....

söz kimin

Bu sayfada Alman filozof İmmanuel Kant tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. İmmanuel Kant şöyle demiştir: Bilim, organize edilmiş bilgi, Bilgelik, organize olmuş yaşamdır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

İmmanuel Kant

Bilim, organize edilmiş bilgi, Bilgelik, organize olmuş yaşamdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir resim biraz gizem, biraz belirsizlik ve biraz fantezi gerektirir.

Aklın başına gelince pişman olacağın bir işi sakın yapma.

Hayatı değiştiremezsiniz. Fakat sizin için dışsal olayların anlamları dönüştürülebilir. İçinde yaşadığımız anlamlar çok kötü, yetersiz, zayıf ve vasat olabilir. Psiko Transformizm sizin için şeylerin, olayların, durumların anlamının değişmesidir. Bu olayl

Diktatör; aslında yönettiklerinden korkandır. Halkının manevi duygularını sömürürler, en temel hak ve özgürlüklerle ilgili kısıtlama getirmeye çalışırlar, eleştiriye ve protestoya hiç tahammülleri yoktur. Sonları hep hazin olmuştur; ya intihar etmişler, ya kaçmışlar ama sığınacak yer bulamamışlar ya da yargılanmış ve cezalandırılmışlardır.

Eski bir aşk, yeni bir ayrılıktır her zaman. Bunu kuşlar sorar, yıldızlar da anlatır; kimse bilmez be canım bir yara bir ömrü nasıl kanatır.

Artık bundan sonra cafe ve benzeri yerler İngilizce isim kullanmayacak, yani 'cafe' değil 'kahve' yazılacak.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste