Sevgiyi çıkardığınızda yeryüzü mezara dönüşür....

söz kimin

Bu sayfada İngiliz şair Robert Browning tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Robert Browning şöyle demiştir: Sevgiyi çıkardığınızda yeryüzü mezara dönüşür.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Robert Browning

Sevgiyi çıkardığınızda yeryüzü mezara dönüşür.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Neden birini çok sevmek, aynı zamanda o insanı derinden yaralamakla aynı olsun ki? Yani eğer öyleyse, birini çok sevmenin ne anlamı var ki?

Atatürk yalnız dış düşmanla savaşmadı; iç düşmanlarla da uğraştı. Yeni ekonomisiyle, sosyal ve siyasal meseleleriyle bugünkü yepyeni Türkiye´yi yarattı. Atatürk´ün karşısına Büyük İskender mukayese konusu bile olamaz.

Anasına ve avradına hürmetlerimi sundum. (Kafa attığı Aydın Ayaydın için)

İçimizdeki buzulu kıracak olan baltadır kitaplar.

Sabaha Kadar Bu gece bir başka çöktün içime Seni andım durdum sabaha kadar Okudum bendeki tüm mektupları Okudum, ağladım sabaha kadar Anılarla doldu taştı boş odam Andıkça kanadı içimde yaram Bir hayalim vardı bir de sigaram Seni içtim durdum sabaha kadar Bir an kulağımda çınladı sesin Ruhumu dolaştı ılık nefesin Uykuyu gözümden sildi hasretin Gözümü yummadım sabaha kadar Anılarla doldu taştı boş odam Andıkça kanadı içimde yaram Bir hayalim vardı bir de sigaram Seni içtim durdum sabaha kadar

Özgüvenin en yüksek parçasını dikkat oluşturur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste