Beyin kategorik bir yerdir, fonksiyonların fonksiyonunu yaparak basit biçimde...

söz kimin

Bu sayfada Şair Tahir Musa Ceylan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Tahir Musa Ceylan şöyle demiştir: Beyin kategorik bir yerdir, fonksiyonların fonksiyonunu yaparak basit biçimde... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Tahir Musa Ceylan

Beyin kategorik bir yerdir, fonksiyonların fonksiyonunu yaparak basit biçimde çalışır, anlaşılmazlığının nedeni girenin çıkanın ve işlemcinin fazla olmasındandır, insan değil ama iyi bir bilgisayar günün birinde onu anlayacaktır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Başka insanların sırlarını sevmiyorum. Ama, itirafları beni ilgilendiriyor.

Bu dünyayı yaratan, zihninizdir.

Bir şeyin olma olasılığı, istenme olasılığı ile ters orantılıdır.

Aslında her insan, -düşman olmasını gerektiren özel bir sebeb yoksa- doğduğu, büyüdüğü, unutulmaz hatıralarla bağlandığı milletini sever. Bu sevgi çok tabii bir duygudur; sökülüp atılması güçtür.

Çok az insan mantıklıdır. Çoğumuz ön yargılıyız. Pek çoğumuz kuşku, onur, imrenme, kıskançlık gibi duyguların kölesiyiz.

Terk edilirken görüşürüz kelimesi kadar acıtan birşey yoktur hayatta. Öldürdüğü yetmezmiş gibi, bir de umut verir adeta.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste