Oğluna gemi alacak para buluyorsun da, ip mi bulamıyorsun? Al sana ip....

söz kimin

Bu sayfada ekonomist, siyasetçi ve eski başbakan yardımcısı Devlet Bahçeli tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Devlet Bahçeli şöyle demiştir: Oğluna gemi alacak para buluyorsun da, ip mi bulamıyorsun? Al sana ip.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Devlet Bahçeli

Oğluna gemi alacak para buluyorsun da, ip mi bulamıyorsun? Al sana ip.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Mutluluğu bulmak için değil, paylaşmak için evlenilir. Bir şeyler almak için değil, vermek için sevilir.

Hemen hemen kimsenin hak ettiği yerde olmadığı üzerine bahse girebilirim. gerek dürüstler , gerek adiler; olmaları gereken yerde değiller.

duralım efendiler biraz koşmayalım öyle delice yormayalım kalbimizi katmerlendirip gerdanımızı oturalım efendiler biraz isteyen dikilsin gönlünce çökelim biz yere şöyle bir açalım ağzımızı ilkin gerelim omuzlarımızı sonra esneyelim efendiler biraz aldırmayalım öyle üçe beşe yayalım göbeğimizi iyice dönelim sırtımızı işe akla acıyan çıkmaz sonra halimize vakitken çocuklar büyükler henüz pinekleyelim pinekleyelim horlayalım efendiler biraz

İnsanların zihinleri ancak tanrısal zihni seyre daldığında özgür olur, maddi dünyaya kaydığında özgürlüğü azalır; kendisini dünyevi zincirlere geçirdiğinde ise daha da azalır.

Kabalık ve zulüm en çok nefret ettiğim niteliklerdir.

Dünyadaki bu ölüm şenliğinden ve yağmurlu akşam gökyüzünü kızgın alevlere boğan bu çirkin ateşten de günün birinde sevgi doğar mı dersin?

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste