Bana fakir denmesi yanlış, ben tutumlu bir insanım. Asıl fakirler sürekli yaş...

söz kimin

Bu sayfada Uruguaylı siyasetçi Jose Mujica tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Jose Mujica şöyle demiştir: Bana fakir denmesi yanlış, ben tutumlu bir insanım. Asıl fakirler sürekli yaş... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Jose Mujica

Bana fakir denmesi yanlış, ben tutumlu bir insanım. Asıl fakirler sürekli yaşamdan talepleri olan ve elde ettikleriyle yetinmeyen insanlardır. Ben elimde hafif bir bavulla dolaşıyorum. Bu bana istediğim yaşamı sürdürmek için yeterli zamanı veriyor. Asıl özgürlük yaşamak için kazandığın zamandır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Benim görüşüme göre, tüm atomun yapısı, bütün parçaları birbirine bağlı bir bireydi ve bir spektral çizginin yayılması bana, birkaç elektrik kantının tutarlılığı ve işbirliğinin bir sonucu olarak geldi.

İnsan, evet, simyacıdır; kıymıkları, çizikleri, ufacık şeyleri soy bir kedere dönüştürmeyi başarmıştır. Evrenin muazzam boşluğu madde, anti-madde ve keder ile doludur...

Hırçın kız sevgiyi yalnızca kitaplarda görmüştü.

Biz bir rüyanın içinde yaşıyoruz. Uyanık olduğumuzu düşünsek bile uykudayız.

Kolay olmayacak seni unutmak, belki gece gündüz ağlayacağım, ne olursa olsun artık sevgilim, sensiz yaşamaya alışacağım.

Beni çokça andınız, anlattınız ama anlamadınız.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste