Ne renk giyersen giy! Siyahsın artık...

söz kimin

Bu sayfada Şair, yazar, teolog Sedat Balun tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Sedat Balun şöyle demiştir: Ne renk giyersen giy! Siyahsın artık... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Sedat Balun

Ne renk giyersen giy! Siyahsın artık...

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Canavarlarımın keskin dişleri yok, ama beni korumak için her şeyi yaparlar.

Zaafım yok, ama ne zaman aklıma gelsen aşka inanıyorum.

Uyku bazı insanlar için lükstür ve vergiye tabidir. Uyuyamıyorum, uyuyabilecek kadar zengin değilim. Unutamayanlar en çok uykusuz kalanlardır; çünkü uyurken özleyemez insan. Unutamıyorum. En çok bir şeyler içerken hatırlar insan, en çok üçüncü dubleden sonra gider o el o telefona; çünkü rakı zaman makinesidir. Hatırlıyorum. En çok yalnızken kendi kendine konuşur insan,yalnızken küfreder, yalnızken ağlar. Yalnızım.

Çocuklarınıza dilini tutmasını öğretin. Konuşmasını nasıl olsa öğrenecektir.

Mü'minin dostu ilim, yardımcısı olgunluk ve hilim, ordusunun komutanı sabır, kardeşi halkla iyi geçinme, babası ise yumuşaklıktır.

Sarılmayı bilirmisin? Sahiplenmeyi, sahiplendiğinde sadık kalmayı? Sen bilirmisin aşık olmayı? Bölünebilirmisin ikilere, üçlere, gerekirse binlere? Yapabilirmisin? Gerçekten sevebilirmisin? Sevmenin demesi olmaz. Unutma; ya çok seversin bir kere, yada hiç

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste