Sadece çocukken güler insan, diğerleri gülmek değildir. Çünkü insan büyüdükçe...

söz kimin

Bu sayfada Şarkıcı, Sözyazarı, Gitarist Bob Marley tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Bob Marley şöyle demiştir: Sadece çocukken güler insan, diğerleri gülmek değildir. Çünkü insan büyüdükçe... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Bob Marley

Sadece çocukken güler insan, diğerleri gülmek değildir. Çünkü insan büyüdükçe komikliklere değil, acılara gülmeyi öğrenir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bercesteler Sen bî-haber hayâlin ile gûşelerde biz Tâ subh olunca her gece ayş u dem eyleriz * * * Esdikçe bâd-ı subh perîşânsın ey gönül Benzer esîr-i turra-i cânânsın ey gönül * * * Güllü dîbâ giydin ammâ korkarım âzâr eder Nâzenînim sâye-i hâr-ı gül-i dîbâ seni * * * Gülüm şöyle gülüm böyle demektir yâre mu?tâdım Seni ey gül sever cânım ki cânâne hitâbımsın

Neden bir insan çöküntüye koşar? Neden, böylesine bir çekiciliği vardır yıkımın? Neden dorukta duran biri, kendini aşağıya atmak zorunluluğu duyar? Kimse bilemez bunu, ama durum böyle işte.

Bilgisiz adam, anlayamadığına tapar.

Gece ve deniz kumsaldaki tüm izleri siler. Sabah hiç bir şey yokmuş gibi yine yürür insanlar. Yeni izler için.

Bir adamın başarısını ne kadar yükseğe tırmandığıyla değil, dibe vurduğunda ne kadar zıpladığıyla ölçerim.

Yönetilmek, ne bunu yapacak hakka, ne bilgeliğe, ne de erdeme sahip yaratıklar tarafından, gözaltında tutulmak, casus gibi izlenmek, idare edilmek, yasalara bağımlı kılınmak, sayılmak, kaydedilmek, fikir aşılanmak, vaaz verilmek, denetlenmek, hesaplanmak,

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste