Hayalim; küçük bi çocuğa ?ne kadar seviyorsun' dediğinde, açıp elini iki yana...

söz kimin

Bu sayfada Mizah, kısa öykü, tiyatro ve şiir yazarı Aziz Nesin tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Aziz Nesin şöyle demiştir: Hayalim; küçük bi çocuğa ?ne kadar seviyorsun' dediğinde, açıp elini iki yana... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Aziz Nesin

Hayalim; küçük bi çocuğa ?ne kadar seviyorsun' dediğinde, açıp elini iki yana ?işte bu kadar' derken ki o masum sevgiyi bulmaktı.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Eski bir aşk, yeni bir ayrılıktır her zaman. Bunu kuşlar sorar, yıldızlar da anlatır; kimse bilmez be canım bir yara bir ömrü nasıl kanatır.

Uğraşamam dünümle ve dünümdekilerle. Ben yarına bakarım yanımdakilerle.

Alışkanlıkların zinciri, önce hissedimeyecek kadar hafif, sonra kırılmayacak kadar güçlü olur.

Söküklerini dik sözlerinin, dilini kalbine yanaştır; dilinle söylediğini kalbinlede söyle. Kalbinden geçmeyeni diline değdirme.

Sokakta birisi Sokrates'e hakaret etmiş, bir de tekme atmış. Sokrates hiç aldırmadan yürüyüp gitmiş. Durumu görenler niye bir tepki göstermediğini sormuşlar. O da 'Bir eşek beni ısırsa onu dava mı etmeliyim sizce?' demiş.

Hikayeni tanrı! Şiirini sen yazarsın.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste