İnsan nasıl ağzındaki yiyeceğin tadını kaybetmemek için yeni bir şey yemek is...

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar Elif Şafak tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Elif Şafak şöyle demiştir: İnsan nasıl ağzındaki yiyeceğin tadını kaybetmemek için yeni bir şey yemek is... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Elif Şafak

İnsan nasıl ağzındaki yiyeceğin tadını kaybetmemek için yeni bir şey yemek istemezse, o da gözlerinin en son gördüğü görüntüyü kaybetmemek için yeni bir şeyi görmeyi istemiyordu aslında.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ya ölü yıldızlara götüreceğiz hayatı, ya da ölüm inecek yeryüzüne.

Gerçek aşkın zıttı yoktur...

Çay içerek bile mutlu olmayı başarmalı insan.

Bir gün iyilik ve kötülük deniz kıyısında karşılaştılar, dediler ki; 'haydi denize girelim!' elbiselerini çıkartıp sularda yüzdüler. Bir süre sonra kötülük, kıyıya dönüp iyiliğin giysilerine büründü ve yoluna gitti. İyilik de denizden çıktı fakat kendi elbiselerini bulamadı. Çıplak olmaktan utanıyordu, çaresiz kötülüğün elbiselerine büründü ve yoluna devam etti. O gün bu gündür insanlar onları birbirine karıştırır. Ancak içlerinden iyiliğin gözlerindeki ışıltıyı bilen bazıları vardır ki, elbiselerine bakmaksızın onu tanırlar. Ve yine kötülüğün yüzünü ve gözlerini tanıyan bazıları vardır ki, elbiseleri onu tanıyanların gözlerinden gizleyemez.

Sık sık 'Matematik, teoremleri ispatlamaktan ibarettir.' sözünü işitiriz. Bir yazarın temel işi cümle yazmak değil midir?

İncitecek güce sahip olup da incitmeyenler. Cennetlik insanlardır Ve onlar tabiatın zenginliklerini iktisatlı kullanırlar.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste