Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı....

söz kimin

Bu sayfada Türk asker ve devlet adamı Kenan Evren tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Kenan Evren şöyle demiştir: Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Kenan Evren

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir elmanın birbirinden farklı görünüşleri olabilir : masanın üstündeki elmayı bir an olsun görebilmek için boynunu uzatan çocuğun görüşü ve bir de, elmayı alıp yanındaki arkadaşına rahatça veren evin efendisinin görüşü.

Eğer I. Dünya Savaşı'nı kazansaydık şu anda her yerde Enver Paşa heykelleri bulunur her yerde Enver Paşa resimleri olurdu. Hatta şu an Enverizm meselesini konuşurduk.

Özgürlük konusunda terbiyesizlik ediyorsun, küçük adam. Ama özgürlüğü küstahlıkla karıştırmak köleliğin özgün özelliklerindendir.

İstediğini her zaman elde edemezsin, ama bazen denersen, bulabilirsin, ihtiyacın olanı alırsın.

Yalnızlığım iyice kanıtlandığına göre, kendimi erkekçe bir hüznün güzelliğine bırakabilirdim.

Schopenhauer iki ayaklı hayvanların kendi ifadesi ısınmak için ateşin başında birbirlerine sarılmaları gerektiğini söyler. Ama çok fazla kucaklaşma yüzünden kavrulmamak için de uyarır. Oklu kirpileri sevdiğini söyler kirpiler ısınmak için bir araya toplanır, ama mesafeyi korumak için dikenlerini kullanırlarmış.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste