Alışkanlık zincirleri, önce duyulmayacak kadar hafif ,sonra kırılmayacak kada...

söz kimin

Bu sayfada Filozof, yazar ve eğitmen Arthur Schopenhauer tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Arthur Schopenhauer şöyle demiştir: Alışkanlık zincirleri, önce duyulmayacak kadar hafif ,sonra kırılmayacak kada... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Arthur Schopenhauer

Alışkanlık zincirleri, önce duyulmayacak kadar hafif ,sonra kırılmayacak kadar güçlü olur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Süleyman Şah'ın Fırat'ı geçerken boğulduğu yer. Oraya Türk Mezarı diyorlarmış. Kurtuluş Savaşından sonra bu mezar Türkiye sınırları dışında kalınca Lozan Antlaşmasına Türkiye'nin orada bir şeref karakolu bulundurması maddesi konmuş.

Ben seni duyacağım, Ama sen de beni duyarak bana yardımcı ol...

Sahte gülüşler altında sergilediğim mutluluk maskelerini çıkardım. Alınmayın.. Olmadığım gibi görünmek bana göre değilmiş.

Sana rastladığım sıralar yıkıntılıydım. Sen onardın beni. Tuttun elimden kaldırdın. Ben de ekmek gibi öptüm alnıma koydum seni.

Çalışmayı uzun ara vererek terk etme. Her günün derdi ve işi ayrıdır.

Tanrı'nın işi, insanlığın işi, gerçeğin işi, iyinin işi, doğrunun işi, özgürlüğün işi ve daha niceleri. Bunların hiçbiri benim işim değildir, benim işim sadece benim olandır ve o genel değil, biriciktir, benim gibi.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste