Etiketler seni yanıltır. Etiketlerin arkasında kalan insanı gör. İnsanların g...

söz kimin

Bu sayfada Yazar , İletişim danışmanı Aret Vartanyan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Aret Vartanyan şöyle demiştir: Etiketler seni yanıltır. Etiketlerin arkasında kalan insanı gör. İnsanların g... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Aret Vartanyan

Etiketler seni yanıltır. Etiketlerin arkasında kalan insanı gör. İnsanların gözlerine bak, sözlerine, kartvizitlerine, onlar hakkında söylenenlere değil. Bugün seni en çok yoranı, üzeni sen de başkalarına yapma. Yalana değil, gerçeğe, insana bak. Bazen bir bakış, bazen bir dokunuş. Ben, herkesi koşulsuz kucaklıyorum. Herkes ben, ben herkesim.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Benim yalnızlığım sonradan olma bir yalnızlık. İnsanları tanıdıktan sonra

Ama hükümet burayı işgal etmediği sürece buraya demokrasi gelmeyecek. (3 doktorun hastayı taburcu edelim önerisine cevabı)

Şempanzeler ani bir kavga ya da agresif atak yapması çok hızlı, ama onlar uzlaşma eşit olarak iyiyiz.

Kur'an ve İslam, sadece hocalara bırakılamayacak kadar önemlidir!

Amerika halkına bir şey söylemek istiyorum. Beni dinlemenizi istiyorum. Bunu tekrar söyleyeceğim. Bu kadınlar, Levinski hanımla seksüel bir ilişkim olmadı. Kimseye yalan söylemedim, bir kere bile, hiç. Bu suçlamalar asılsızdır.

Madde küçüldükçe parçalanmaktan, kütle büyüdükçe çarpışmaktan çıkan enerji büyüyor, iki ucumuz enerji de, ortada bir yerde uyuyor, enerji maddede dinleniyor; biz uykuyuz ona göre, uyandığımızda yeniden enerji oluyoruz, olacağız geleceğe göre.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste