Nurgül'le ilgili her şeyi biliyorum. Biz çocuğumuzu klasik bir yöntemle yaptı...

söz kimin

Bu sayfada Sinema ve tiyatro sanatçısı, sunucu, yazar Cem Özer tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Cem Özer şöyle demiştir: Nurgül'le ilgili her şeyi biliyorum. Biz çocuğumuzu klasik bir yöntemle yaptı... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Cem Özer

Nurgül'le ilgili her şeyi biliyorum. Biz çocuğumuzu klasik bir yöntemle yaptık. Osman Nejat'ı leylek getirmedi.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ben, bugünün doğrularıyla konuşurken, o beni geçmişin doğrularıyla dinliyordu. Oysa ki ben bugünün doğrularına, dünün yanlışlarından demlenmiştim.

Bütün kütüphaneleri salonlarındaki çek-yat'ların üst bölmelerinden ibaret bir halk'tan çok şey beklemiyor musunuz!

Geçmişten pişmanlık duymak, gelecekten umut etmek ve asla şimdiki zamandan memnun olmamak: Bütün hayatımı bunu yaparak geçiriyorum.

Yağmur sesi ve kokusu var havada. En güzel kokuyu hissederken en güzel melodiyi dinliyor gibiyiz. Yanağından yağmur damlasını silmelerim, sarılmaktan kollarımı çekmeye gücümün yetmediği.

O, verdiği sözü her ne olursa olsun tutan, savaşların içinden çıkıp gelmeyi başaran, kendisini orada sonsuza dek birinin bekleyeceğini bilmenin verdiği güçle bütün düşmanları kılıçtan geçiren, o sevgilinin hayaliyle en büyük zorlukları aşan ve gözlerine bak

Kendine bir ışık ol, kendi hakikatinin içine doğru tut.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste