Daha önce Türkiye'te hiç gelmedim, ilk defa zeyaret edecek olmak beni çok hey...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li aktör, şarkıcı, müzisyen ve şarkı sözü yazarı Jared Leto tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Jared Leto şöyle demiştir: Daha önce Türkiye'te hiç gelmedim, ilk defa zeyaret edecek olmak beni çok hey... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Jared Leto

Daha önce Türkiye'te hiç gelmedim, ilk defa zeyaret edecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Doğu ile Batı'nın buluştuğu bu inanılmaz ülkeyi keştefmek bizim için kesinlikle unutulmaz bir deneyim olacak. Sizi seviyoruz, yakında görüşmek üzere. İstanbul Alternative Park'da ki konseri öncesi

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yapabileceğine inanırsan yolu yarılarsın.

Matematikçiler cebirsel denklemlerin genel çözümünü bulmakla çok uğraştılar ve birçoğu bunun imkansızlığını kanıtlamaya çalıştı.

Bir insanın ölümü trajiktir, on insanın ölümü dramatiktir, bir milyon insanın ölümü ise sadece bir istatistiktir.

Yıldızlı göğün kapladığı sonsuz, el değmemiş karanlık bizi yutmuştuş.

AB'ye gireceğiz derken dinimiz elden gidiyor.

Kendi merkezimize başkasını, ilişkide olduğumuz birini oturtuveririz. Babamız annemiz, kardeşimiz yahut sevgilimiz. Belki çocuğumuz ya da patronumuz! Herhangi birisini oraya yerleştirebiliriz. Sonra da kendimiz yerine o kişiyi değiştirmeye çalışırız. Kendimizi aramak ve bulmak arzusu derinlerde duruyorken; bizi o kişi yahut kişileri yaşamımızın amacı haline getiririz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste