Ölümden üç sonuç çıkarıyorum: başkaldırım, özgürlüğüm ve tutkum....

söz kimin

Bu sayfada Yazar, filozof Albert Camus tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Albert Camus şöyle demiştir: Ölümden üç sonuç çıkarıyorum: başkaldırım, özgürlüğüm ve tutkum.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Albert Camus

Ölümden üç sonuç çıkarıyorum: başkaldırım, özgürlüğüm ve tutkum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Eğlenmeyi seviyorum. Değişik bir çağda yaşıyoruz. Kimilerimiz hayatın tadını yeterince çıkaramıyor, işlerinden nefret ediyorlar, ya da işsizler. Müzik sayesinde kulaklıklarınızı kulağınıza geçirip pencereden dışarı bakıp daha eğlenceli ve farklı bir dünyaya adım atabilirsiniz.

İman bir hazine, iblis bir hırsız, akıl ise hazinedardır. Hazinedar giderse hırsız hazineyi çalar.

Motivasyon uzun süre devam etmiyor diyorlar. Evet doğru, duş almak da öyle; o yüzden her gün alıyoruz.

Ataların ocağındadır diye kül kutsal olmaz.

Ve geometri tüm resmin doğru temeli olduğundan, sanat için istekli olan tüm gençlere onun ilkelerini ve prensiplerini öğretmeye karar verdim.

Sevemedim Gitti Bir avci getirin beni burada vursun, ellerimi baglasin kanadimi kirsin Eger yalan ise bu gözler kör olsun senden baskasini sevemedim gitti Agla canim agla gülüm, sana sevda bana zulüm Sensiz hayat sensiz günler bana hasret bana ölüm Sensiz açan çiçek isterse solsun, aglasin gözlerim yaslar ile dolsun Bu sevda üstüne yeminler olsun senden baskasini sevemedim gitti Agla canim agla gülüm, sana sevda bana zulüm Sensiz hayat sensiz günler bana hasret bana ölüm.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste