Sevdiğinize soracağınız birçok SORU, konuşmanız gereken birçok KONU, paylaşma...

söz kimin

Bu sayfada Psikoterapist Cem Keçe tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Cem Keçe şöyle demiştir: Sevdiğinize soracağınız birçok SORU, konuşmanız gereken birçok KONU, paylaşma... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Cem Keçe

Sevdiğinize soracağınız birçok SORU, konuşmanız gereken birçok KONU, paylaşmanız gereken birçok ANl varken, susarak ve bekleyerek kaderinize razı olmayın...

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Türkiye, Nato'da Almanya, İngiltere ve Fransa'dan sonra en önemli oyuncudur. Türkiye İran'a bir model olacaktır. Ortadoğu için bir denge unsurudur. ABD Avrupa'nın güvenliğini sağlamalıdır. ABD, Japonya, Çin ve Hindistan arasında uzlaştırmacı bir rol oynam

Mutluysan bir şey aramazsın.

Sessizliğini duymayan birine sevdanı verme. Göynün incinir, uykuların ziyan olur.

Sana bakınca; inanmadığı bir dinin tüm günahlarını işlemek istiyor insan ve sonra, sana bakınca; tanrıya bir başka inanıyor insan.

Gerekiyorsa İmparatorluğa, gökyüzü yasalarına isyan et, ama kendine, bilgelik ve tanrısallıktan bir parça olan içindeki ışığa sadık ol! (mani)

Erken yatana tavuk, çok çalışana inek, aklını kullanana çakal, kıskanmayana domuz denilen bi ülkede insan olmak çok zor.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste