Otuzlardan sonra anladığım bir şey. Bir kere daha söylemiştim aslında, onun a...

söz kimin

Bu sayfada Türk sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Nejat İşler şöyle demiştir: Otuzlardan sonra anladığım bir şey. Bir kere daha söylemiştim aslında, onun a... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Nejat İşler

Otuzlardan sonra anladığım bir şey. Bir kere daha söylemiştim aslında, onun arkasındayım hala; mutluluk galiba mutsuzluğa alışma hali. Kardeşim biz bu dünyada mutsuz olacağız bu kesin. Çünkü bizi mutsuz edecek birileri çıkacak, sen ne yapmaya çalışırsan çalış, buna engel olamayacaksın, dediğin zaman tamamdır. Bence mutluluk bu.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yaşamış olmak onlara yetmiyor!

İnsanlar kendi bilinçaltları ile uyumu yitirdikleri için hasta olurlar. Hastalar aşırı programlamadan geçmiş insanlardır dış programlama o kadar fazladır ki kendi benlikleriyle bağlantıları kopmuştur.

Kalpler, sonuçlarını pek değerlendirmeden seçimlerini yapar. Seçimini yaptıktan sonra da kendisini bekleyen yalnız geceleri düşünmez.

Güneş değil, inandım. Serçeler başlatıyor sabahı.

Ya Allah'a baş eğer, hiç kimseye eğmezsin; Ya herkese baş eğer, hiç bir şeye değmezsin.

Evlat kokusu cennet kokusudur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste