Hiçbir şey durgunluk kadar kışkırtıcı değildir. Çok acımasız şeyler yatar bir...

söz kimin

Bu sayfada İrlandalı oyun yazarı, romancı, kısa öykücü ve şair Oscar Wilde tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Oscar Wilde şöyle demiştir: Hiçbir şey durgunluk kadar kışkırtıcı değildir. Çok acımasız şeyler yatar bir... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Oscar Wilde

Hiçbir şey durgunluk kadar kışkırtıcı değildir. Çok acımasız şeyler yatar birçok modern kişinin dingin görünüşünün altında.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bütün insanlar dünyadaki denizler gibi kardeşlerdir; Öyleyse neden rüzgarlar ve dalgalar her yerde bu kadar şiddetli çatışıyor?

Allah dişleri ve dudakları iki set yapmış, diline geleni söylemeyesin, sözü iki kez süzesin diye.

Biz bu dünyaya gelmedik. Biz bu dünyadan geldik. Tıpkı ağacın yaprakları gibi.

Bir kişinin adı en son ne zaman telaffuz edilirse o gün ölmüş oluyor insan. Yani fizik olarak bu dünyayı terk etmek çok da önemli bir şey değil. Nasıl olsa günün birinde hepimiz terk edeceğimiz için ve milyarlar terk ettiği için. Ama adınız anılmadığı gün gerçek anlamda bu dünyayı terk etmiş oluyorsunuz.

Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik onların annelerini sevmektir.

Bir kalp ki onun sevmesi aldanması yok tutkunluğu yok , bir güzele yanması yok bin kez yazık olsun sevişiz yüreğe asksiz geçecek günlerin faydası yok..

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste