Hangisine ağlamalıyım? Hayatımı mahvedip beni bir çırpıda sildiğine mi, onca ...

söz kimin

Bu sayfada Yazar ve felsefeci Oruç Aruoba tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Oruç Aruoba şöyle demiştir: Hangisine ağlamalıyım? Hayatımı mahvedip beni bir çırpıda sildiğine mi, onca ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Oruç Aruoba

Hangisine ağlamalıyım? Hayatımı mahvedip beni bir çırpıda sildiğine mi, onca yaptığına rağmen seni silemediğime mi.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Unutmak, bir sorun değil, gerekliliktir. Önemli olanı öne çıkarmak ve ihtiyaç duyulanı güçlü bir şekilde hatırlamak için bazı şeyleri unutmalıyız. Unutmak bizi acılı bilgilerden ve anlamsız ayrıntılardan arındırır.

Güven, insanlar arasındaki ilişkinin kalitesini belirler.

Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın, çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.

Ben aşksız insanlar görüyorum: Huzur içinde uyuyorlar, gidiyorlar, gülüyorlar, vitrinlere bakıyorlar; Hala büyük büyük pazarlıklar peşindeler.

Bir olayın olasılığı, gerçekleşebileceği veya başarısız olabileceği tüm şans sayısına kıyasla, gerçekleşebileceği şans sayısına göre daha büyük veya daha azdır.

Çok tuhaftır, fakat insanın üzülme yeteneğinin bir sınırı vardır. Belki de büyük kederler, bir taraftan insanı acıtırken, bir taraftan da duygularını uyuşturuyordu, ateş bile insanı bir sınıra dek yakar, o sınırı aşan ateş - şu beyaz ateş dedikleri - artık insanı yakmaz. İnsanın üzülme yeteneğinin sınırı aşıldı mıydı , ne eklenirse eklensin artık koymuyordu, vız geliyordu.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste