Koalisyon güçlerinin kaybetmesi kaçınılmaz. Halkın teslim olmasını sağlayamay...

söz kimin

Bu sayfada Libya başbakanlığı Kaddafi tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Kaddafi şöyle demiştir: Koalisyon güçlerinin kaybetmesi kaçınılmaz. Halkın teslim olmasını sağlayamay... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Kaddafi

Koalisyon güçlerinin kaybetmesi kaçınılmaz. Halkın teslim olmasını sağlayamayacaklar. Halkın tümü silahlandı. Eğer bize karşı saldırganlığınızı devam ettirirseniz, sizinle savaşacağız.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İyi bir dost ikinci bir

Kültürümüzün sağlamlığı, tek kurtuluş yoludur.

Terapistin kendi bilincinin dışında gezinme becerisi kazanması hastasının bilinçdışına sokulma gücünü arttırır.

Koruyuculardan kim koruyacak?

Muhabbet, her gönüle tenezzül etmiyor kurbanım.

Aziz ve muhterem vatandaşlarım; Her an ve her saat başında yalan haberle bir takım korkunç şayialar çıkarılmak suretiyle, heyecan yaratmak ve bu heyecan vasatında bir takım kışkırtmalar da yaparak hadiseler çıkartılmak istenmekte olduğunu ve bu yıkıcı faaliyetlerin belli merkezlerden idare edilmekte bulunduğunu, dünkü konuşmamda arz ve ifade etmiştim. Bu şayialara, bu yalan haberlere inanılmamasını, hatta bunlara inananların alakalılara ve vazifelilere ihbar edilmesini de ayrıca rica etmiştim.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste