Soytarı olan ben değilim, deliliğini gizlemek için ciddiyet oyunu oynayan şu ...

söz kimin

Bu sayfada Ressam, senarist, oyuncu, fotoğrafçı Salvador Dali tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Salvador Dali şöyle demiştir: Soytarı olan ben değilim, deliliğini gizlemek için ciddiyet oyunu oynayan şu ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Salvador Dali

Soytarı olan ben değilim, deliliğini gizlemek için ciddiyet oyunu oynayan şu aklın, mantığın alamayacağı ölçüde sinsi toplum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Harikulade şeyler ancak içlerindeki bir şeyin koşulların üzerinde olduğuna inanma cesareti gösterenler tarafından yapılmıştır.

Bir insanın içi ne kadar yoksulsa, Dıştanda o denli zengin görünmeye çalışır.

Gerçek başarı, başarısız olma korkusunu yenebilmektir.

Ben hayatımda o kadar ağır laflar dinlemeye mecbur oldum, bunlara o kadar sessizce tahammül ettim ki sevdiğim, uğruna hayatımı bile verebileceğim bir insanın bana en ufak bir sitemi beni bugün fevkalade yaralıyor. Açık bir yaraya bir fiske vuruluyormuş gi

İnsanlık, ölüm korkusu üzerine kurulmuş bir yenilenme arzusu.

Yaratılıştan gelen ahlak duygusu, o da varsa tabii, günümüzde çıkmaza girmiş durumdadır. Çünkü ahlak kavramları bugünkü kadar karmakarışık olmamıştır hiç.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste