Ona sorulsa muhtemelen yine kaybetmeyi seçerdi. Birini sevmek mantığı kalbe f...

söz kimin

Bu sayfada Yazar, eğitmen S. Saltuk Sermihan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. S. Saltuk Sermihan şöyle demiştir: Ona sorulsa muhtemelen yine kaybetmeyi seçerdi. Birini sevmek mantığı kalbe f... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

S. Saltuk Sermihan

Ona sorulsa muhtemelen yine kaybetmeyi seçerdi. Birini sevmek mantığı kalbe feda etmek değilmiydi. Kaybetmekten korkmadı!

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

En aşınmış komünist beylik sözün bile, sadece tek bir savunu anlamına sahip olan günümüz burjuva hikmetinden daha fazla anlam hiyerarşileri vardır.

Kendisi de Lancashire yerlisiydi; ancak son zamanlarda fakir Hargrave'in ürkütücü muamelesine tanık olduktan sonra, o ilçenin insanları Nottingham'a emekli oldu ve 1769 yılında pamuk, keten ve yünü ipliğe dönüştürmek için bir patent aldı. / Bay Richard Arkwright ve Co. Davası

Marksizm bu topraklarda biterse dünyada biter.

Nice insanlar yardım istemekten utanırlar Senin vazifen bu durumda olanları arayıp bulmaktır

Deniz kıyısı deliler için iyidir, tabii aşırı derecede deli olmamaları kaydıyla.

Dün gece yine sen düştün aklıma, oturup ağladım çocuklar gibi, sensizlik öyle zor geldiki bana, oturup ağladım çocuklar gibi.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste