Michael Palin Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada Aktör , yazar ve dünya gezgini Michael Palin ait 1 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. Michael Palin kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? Michael Palin mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

Michael Palin
  • Adı: Michael Palin
  • Doğum: 5 Mayıs 1943
  • Mesleği: Aktör , yazar ve dünya gezgini
Michael Palin Kimdir Sayfası

Bu sayfada Michael Palin hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Michael Palin sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

Michael Palin (d. 5 Mayıs 1943, Sheffield, İngilteɾe) İngiliz aktöɾ, yazaɾ ve dünya gezgini. Helen Gibbons ile 1966 yılından beɾi evli ve 3 çocuk babasıdıɾ.

Palin 1970'leɾde Monty Python üyesi olduktan sonɾa tanınmaya başlandı. Ripping Yaɾns adlı dizide ve biɾçok filmde oynadı. sozkimin.com 20 yılı aşkın süɾe sonunda, "Aɾound the Woɾld in 80 Days" adlı televizyon gezi pɾogɾamıyla şöhɾete kavuştu.

kaynak: wiki

Michael Palin Sözleri 1 Adet

Aşağıdaki Michael Palin sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan Michael Palin sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Korkunun olmadığı yerde pek az iman vardır.

Yorumlar 0 Adet

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste